Webwinkels van Webdesign Holland

Onze webwinkels worden standaard afgeleverd met iDeal en PayPal. Wij gebruiken uitsluitend WordPress voor de opzet van onze webwinkels. Dit omdat de CMS van WordPress uitermate geschikt is om winkels te beheren.
Verder zijn er zeer goede plugins op de markt om de winkel goed in te richten. Zo wordt er bijvoorbeeld direct na aankoop een mooie en goed vormgegeven factuur naar de klant verstuurd.
Via de dBase van WordPress kunnen alle aankopen correct worden geregistreerd en bijgehouden. Ook de BTW laag en hoog worden juist en apart weergegeven, wat wel zo makkelijk is om een degelijke fiscale BTW aangifte te doen.

Onze winkels worden gemaakt met de plugin van Woocommerce. Om geen compatibiliteitsproblemen meer te krijgen bij updates, werken wij sinds kort uitsluitend met betaalde premiumthema’s van Woothemes.
Zoals de naam Woothemes al suggereert is dit de partij die de plugin van Woocommerce heeft ontwikkeld. Dus wanneer er nu een update van WordPress samen met Woocommerce plaatsvindt, wordt ook het gebruikte thema binnen WordPress aangepast door Woothemes. Dit scheelt veel tijd en voorkomt onnodige frustraties.

Woothemes levert ook veel betaalde plugins voor zijn thema’s, iets waar wij dankbaar gebruik van maken. Ondanks dat de prijs van de webwinkel hierdoor hoger wordt, weegt dit niet af tegen de compatibiliteitsproblemen die men in de toekomst kan krijgen. Op deze manier maakt Webdesign Holland stabiele en betaalbare webwinkels.

Aangezien WordPress standaard goed in te stellen is om aan alle SEO voorwaarden te voldoen zullen deze webwinkels ook goed scoren in Google!
Overtuig uzelf en maak een afspraak!

SaveSave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *